Onze chef-kok geeft een speelse ‘Touch of Dutch’ aan duurzame, dagverse streekproducten, bereid op culinaire wijze. Restaurant DUTCH! is ‘vernieuwend, fris en toch vertrouwd!’. Laat u verassen door spannende gerechten tegen een vriendelijke prijs. Meekijken terwijl uw gerecht wordt bereid? Bij ons kan dit! Een groot deel van de gerechten wordt aan uw tafel bereid en in de open keuken kunt u zelf ervaren hoe onze chef-kok zich met passie uitslooft om uw smaakpapillen te laten tintelen. Verser dan dit wordt het niet!

Kies de Chef's favoriet ‘Krijns Keuze DUTCH!’ of uit een van de andere passievolle gerechten van het menu. Het vlees van Krijns Keuze is afkomstig van de vrije Noordwijkse weiderund. Het malse van de ossenhaas of het stevigere, smaakvolle entrecote wordt gecombineerd met onze rijkelijke stroganoff. ‘Krijns Keuze’ is een van de smaakmakers die wordt geflambeerd aan uw tafel en dus een feestje voor het oog en een feestje voor de mond.  

Proef de beste ingrediënten van Hollandse bodem, uitgebreid met perfect bijpassende wijnen uit onze wijncollectie. De Paling DUTCH!, afkomstig van geliefde familie Eveleens, wordt met passie bereidt in de open keuken. ‘Hollands vertrouwd, maar dan lekker eigenwijs!’ zo laat de keuken van DUTCH! zich omschrijven. Combineer de Paling DUTCH! met een krachtige wijn uit ons assortiment en geniet van een smaakexplosie. Als voorgerecht een echte aanrader! 

De unieke ligging van restaurant DUTCH! pal aan het strand van Noordwijk , maakt ons restaurant ‘the place to be’. U wordt verwend door Oer-Hollandse gastvrijheid in een gezellige en intieme sfeer. Dit maakt onze locatie bijzonder geschikt voor groepen. Hierin denken wij graag met u mee! Met de apart gelegen, sfeervolle zaal ‘L’Hermitage’, kunnen we veel voor u betekenen.  

Geniet van verrukkelijke gerechten en een gezellig Hollandse ambiance terwijl u de zon ziet verdwijnen in de golven van de Noordzee. Bereidt u voor op tintelende smaakpapillen tijdens onze exclusieve, culinaire verwennerij!  

  Het Kreeftenfestival is in volle gang! Geniet van een culinair 3-gangen Kreeftmenu vanaf €44,50 per persoon. Of maak er een 4-gangenmenu van voor maar €5,- extra! 

Eerste Gang: Frisse, zomerse kreeftsalade
Tweede Gang: Ambachtelijk getrokken bisque
Derde Gang: Gegrilde Kreeft met Risotto en friszure Amboise Saus
Vierde Gang (optioneel): Macaron met roodfruit en yoghurtijs  

Lees meer Lees minder

Wilt u niet meer naar huis hoeven rijden na het eten?

Boek een overnachting!